Klientudsagn

Følelsesmæssigt omsorgssvigt, kvinde 43 år:

”Jeg har haft et længere terapiforløb med Michella og har oplevet et særligt nærvær og engagement i min historie, hvor jeg fik oplevelsen at være unik og noget helt særligt.

Hos Michella fik jeg modet til at åbne op og blive mødt i det, jeg kom med. Den varme og omsorg jeg har oplevet i vores relation, har samtidig også været så stærk, at Michella har forstået at udfordre mig med hendes skarpsindige spørgsmål og nænsomt holdt fast i det, jeg havde brug for at kigge på for at komme videre.

Med hjælp fra Michella har terapien sat mange vigtige refleksioner i gang hos mig og det har dannet grobund for min personlige udvikling og selvaccept.

Gennem vores samtaler fik jeg støtten til at finde frem til det, der er det rigtige for mig.

At Michella som terapeut evner at trække på klientens egne ressourcer på en så naturlig, men samtidig raffineret måde, er en sjælden evne og gave, som man hverken kan læse eller uddanne sig til – det er medfødt!

Jeg vil til enhver tid anbefale Michella som terapeut og kan hun hjælpe dig/jer bare en brøkdel af den måde, hun har hjulpet mig, så er du/I allerede godt på vej”

Traumebehandling, kvinde 39 år:

”Jeg havde et terapeutisk forløb med Michella, da jeg begyndte at miste troen til mig selv og var fyldt med negative følelser. Michellas rolige sind og beroligende stemme har medvirket til, at jeg turde åbne døren til min indre smerte. Igennem vores samtaler følte jeg, at jeg blev forstået og anerkendt, og Michella mødte mig der, hvor jeg var. Hendes rummelighed har medvirket til, at jeg turde arbejde med mine traumatiske oplevelser fra barndommen og jeg kan nu komme videre i mit liv.

Jeg føler mig mere afklaret med mig selv og kan bedre kigge fremad.

Du, Michella har været en tryg base for mig, så jeg kunne tage skridtet til at arbejde med mine intense følelser i stedet for at sidde fast. Tak for din hjælp…”

Selvværdsproblematik, kvinde 46 år:

”Jeg har gennem mine samtaler med Michella fået en større indsigt i mig selv og forståelse for mig selv, også i forhold til de relationer jeg indgår i. Michella mødte mig med varme og empati og det gjorde det nemt at få tillid og åbne op.

Michella kan noget særligt i forhold til at lytte og stille de spørgsmål, der får én til at stoppe op, reflektere og anskue en situation eller oplevelse fra en ny vinkel. Selvom jeg synes, jeg kender mig selv godt, føler jeg mig altid lidt klogere på mig selv efter en samtale med Michella.”

Følelsesmæssigt omsorgssvigt, kvinde 33 år:

”Terapien hos Michella har betydet meget for mig, da jeg bøvler med problemer med angst og dårligt selvværd. Hun giver mig tryghed og rum til at tale frit. Michella er der for mig, når jeg har brug for det.

I starten syntes jeg, det var svært at tale pga. tankemylder, men alligevel får jeg sat ord på det, jeg har svært at beskrive. Jeg går altid fra terapien med lettelse i kroppen og et brugt hoved.”