Om mig

Jeg hedder Michella Kejser og jeg er eksamineret psykoterapeut MPF.

Jeg har specialiseret mig i emotionelt omsorgssvigt i barndommen, traumer og angst. Jeg har derfor naturligvis mange klienter med netop disse problematikker samt senfølgerne heraf. Derudover ser jeg også klienter, der oplever psykisk vold i deres parforhold eller som er vokset op i familier med alkoholmisbrug.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er et kvalitetsstempel og mine klienters garanti for, at jeg lever op til en række kriterier om uddannelse, erfaring og supervision. Disse kriterier giver mig retten til at kalde mig psykoterapeut MPF. 

Jeg har klinik i lyse hyggelige lokaler midt i Odense centrum og jeg er meget optaget af, at mine klienter føler sig velkomne og i trygge rammer, når de træder ind af døren.

Inden jeg startede op som selvstændig psykoterapeut, arbejdede jeg som pædagogisk/psykologisk konsulent, hvor jeg fungerede som sparringspartner for ledere og pædagogisk personale i folkeskolen og specialtilbud. Derudover var jeg familievejleder, supervisor og visitator til specialtilbud. Jeg har desuden været projektleder i kommunalt regi for udviklingen af angstbehandling og skilsmissegrupper for voksne.

Jeg er gift med Henrik og sammen har vi to piger Clara og Caroline, der begge går i gymnasiet.

For nogle år siden blev jeg ramt af angst. Jeg fik hjertebanken, ondt i maven og følte generelt et stort ubehag i kroppen Jeg havde det som om, at jeg ikke kunne finde ro, men samtidig følte jeg mig meget træt. Jeg følte mig overvældet og havde svært ved at koncentrere mig.

Michella Kejser - Psykoterapeut MPF

Derfor startede jeg i terapi hos en psykoterapeut, hvor jeg fandt ud af, at min angst var startet for mange år siden på grund af en følelsesmæssig overbelastning. Jeg var blot ikke klar over, at det var angst, før min krops signaler blev så kraftige, at jeg havde svært ved at fungere.

Under mit terapiforløb begyndte angsten at aftage, da jeg lærte at mærke og give udtryk for, hvordan jeg har det. Jeg ved nu, at angst blandt andet opstår, når man ikke tør føle eller mærke det, som man føler.

I dag mærker jeg kun ganske lidt til min angst og jeg oplever, at når angsten viser sig, er det for at fortælle mig, at der er en situation, som jeg skal reagere på. Jeg har derfor valgt at se på angsten som en positiv påmindelse om, at jeg skal være tro mod mig selv og mine værdier.

Jeg er meget motiveret og glad for at kunne hjælpe mine klienter med at forstå deres symptomer og reaktioner, så de kan lære deres følelser og grænser at kende. Jeg håber derfor, at du vil kontakte mig, så jeg kan hjælpe dig med at finde roen og accepten I dit liv.

Kærlige hilsner Michella